ABC Drukkerij

Belettering

Als bedrijf bent u heel vaak onderweg(verplaatsing of leveringen) of staat uw voertuig een hele tijd stil op bijvoorbeeld een werf. Maak van deze tijd een voordeel en zorg ervoor dat je elke minuut die je in het verkeer spendeert een mogelijkheid creëert om nieuwe klanten aan te spreken met een professionele auto belettering. Hierbij zorgt u ook voor herkenbaarheid bij bestaande klanten of wekt u nieuwsgierigheid op bij andere.

Jouw design op jouw wagenpark

Een goed uitgewerkte belettering die past bij jouw huisstijl springt onmiddellijk in het oog en geeft een professionele uitstraling aan je wagenpark. Een belettering wordt niet enkel toegepast op een auto, maar kan ook op een vrachtwagen, bestelwagen, brommers, aanhangwagens en zelfs boten. De keuze ligt aan jou hoe ver je wil gaan in de belettering, eerder subtiel of extra hard opvallen in het verkeer. Bij ABC-Drukkerij staan we klaar om jou hier op gepaste wijze mee te helpen.

Auto belettering vs carwrap

Autobelettering en carwrap zijn termen die tegenwoordig zeer snel door elkaar gebruikt worden. Maar vergis u niet, hier zit een heel groot prijs verschil in. Bij ABC-Drukkerij ben je aan het juiste adres. Een autobelettering spreken we over stukken tekst, logo of afbeeldingen of vormen die op het voertuig worden gekleefd. Bij een carwrap spreken we over volledig of gedeeltelijk inpakken van uw voertuig met folie.

One-way-Vision

Een zeer specifieke technologie van folie, die vooral gebruikt wordt op ramen van een voertuig. De folie bestaat uit allemaal kleine gaatjes, waardoor je wel naar buiten kan kijken, maar niemand naar binnen. Dit geeft als voordeel dat je bv. op de achterruit reclame kan plaatsen, die zichtbaar is voor iedereen, maar waardoor jij toch het zicht bewaard over het verkeer. Voordeel hiervan is ook, dat je ramen kan gaan bedekken, zodat buitenstaanders niet in het voertuig kunnen kijken.

Reflecterende folie

Reflecterende folie vergroot door de reflecterende werking de veiligheid in het verkeer. bij vrachtwagens wordt dit voornamelijk gebruikt als contourmarkering.

Rood/wit striping

Rood/wit striping of visgraatfolie wordt voornamelijk gebruikt als veiligheidsmarkering voor verschillende voertuigen of containers.

Hoe we werken

Bij ABC-Drukkerij staan onze mensen klaar om jullie om helpen bij de juiste keuze van belettering. Ieder voertuig beschikt over een EC-Certificaat. Hiermee kunnen wij de technische gegevens van uw voertuig gaan achterhalen en de belettering uitwerken op het juist schaal model. Om tot een snelle en professionele afhandeling van de belettering te komen, kan je altijd langskomen. Onze medewerkers overlopen samen met jullie alle gegevens, tonen jullie alle mogelijkheden en geven jullie een richtprijs. Zo weet je al op voorhand wat de belettering ongeveer zal kosten.

Eigen productie en plaatsing

Door alles in eigen productie te doen, beschikken wij over veel kleuren folies om de belettering tot in de puntjes uit te werken. Je hoeft ook je voertuig niet al te lang te missen, soms is een uurtje wachten al meer dan genoeg. Meestal rekenen wij op 1 dag voor de plaatsing. Dan vragen wij het voertuig de dag ervoor al binnen te brengen, zodat deze kan acclimatiseren, voor grotere beletteringen kan dit variëren naar 2 dagen. Kan het voertuig nog niet op de baan, dan kunnen wij ook steeds op verplaatsing komen.

Schuiven naar boven