ABC GEBOUW

Belettering

Als bedrijf ben je heel vaak onderweg (verplaatsing of leveringen) of staat je voertuig een hele tijd stil op bijvoorbeeld een werf. Maak van deze tijd een voordeel en zorg ervoor dat elke minuut die je in het verkeer spendeert een mogelijkheid creëert om nieuwe klanten aan te spreken. Van een bestickerde achterruit tot een volledige carwrap, een professionele autobelettering zorgt voor herkenbaarheid bij bestaande klanten of wekt nieuwsgierigheid op bij anderen.

Jouw design op jouw wagenpark

Een goed uitgewerkte belettering die past bij jouw huisstijl springt onmiddellijk in het oog en geeft een professionele uitstraling aan je wagenpark. Een belettering wordt niet enkel toegepast op een auto, maar kan ook op een vrachtwagen, bestelwagen, brommers, aanhangwagens en zelfs boten. De keuze ligt aan jou hoe ver je wil gaan in de belettering, eerder subtiel of extra hard opvallen in het verkeer. Bij ABC-Drukkerij staan we klaar om jou hier op gepaste wijze mee te helpen.

Autobelettering vs carwrap

Autobelettering en carwrap zijn termen die tegenwoordig gemakkelijk door elkaar gebruikt worden. Maar vergis je niet, hier zit een heel groot prijsverschil in. Bij ABC Drukkerij ben je aan het juiste adres. Over een autobelettering spreken we wanneer tekst, logo, afbeeldingen of vormen los op het voertuig worden gekleefd. Bij een carwrap pakken we het voertuig volledig of gedeeltelijk in met folie.

One-way-Vision

Een geperforeerde folie, die full colour bedrukt kan worden en vooral gebruikt wordt op ramen van een voertuig. De folie bestaat uit allemaal kleine gaatjes, waardoor je wel nog naar buiten kan kijken, maar moeilijker naar binnen. Dit geeft als voordeel dat je bv. op de volledige achterruit reclame kan plaatsen, terwijl je toch nog het zicht behoudt op het achterliggende verkeer. Ook kan je ramen gaan bedekken zodat voorbijgangers niet zomaar in de koffer of laadruimte kunnen kijken.

Reflecterende folie

Met reflecterende folie vergroot je de veiligheid en zichtbaarheid in het verkeer. Bij vrachtwagens wordt dit voornamelijk gebruikt als contourmarkering.

Rood/wit striping

Rood/wit striping of visgraatfolie wordt voornamelijk gebruikt als veiligheidsmarkering voor verschillende werfvoertuigen of containers. De retroreflectieve rood/wit kleurbanden zorgen zowel overdag als ’s nachts voor een goede zichtbaarheid.

Hoe we werken

Bij ABC Drukkerij staan onze mensen klaar om je te helpen bij de juiste keuze van belettering. Om een goed ontwerp te maken, hebben we de juiste informatie nodig over het voertuig dat je wil laten bestickeren. Aan de hand van het EC-Certificaat (gelijkvormigheidsattest) zoeken we de technische gegevens op en werken we de belettering uit op het juiste schaalmodel. Om tot een snelle en professionele afhandeling van de belettering te komen, kan je altijd langskomen. Onze medewerkers overlopen samen met jou de gegevens, tonen je alle mogelijkheden en geven een richtprijs. Zo weet je al op voorhand wat de belettering ongeveer zal kosten.

Eigen productie en plaatsing

Van ontwerp tot uitvoering in eigen productie

Door alles in eigen productie te doen, beschikken wij over een uitgebreid gamma aan foliesoorten en -kleuren om de belettering tot in de puntjes uit te werken. Je hoeft ook je voertuig niet al te lang te missen, soms is een uurtje wachten al meer dan genoeg. Meestal rekenen wij op 1 dag voor de plaatsing. Dan vragen wij het voertuig de dag ervoor al binnen te brengen, zodat deze kan acclimatiseren. Voor grotere beletteringen kan dit variëren naar 2 dagen. Kan het voertuig nog niet op de baan, dan kunnen wij ook steeds op verplaatsing komen.

Schuiven naar boven