ABC GEBOUW

Stickers/etiketten

Stickers die je overal kan gebruiken

Iedere interactie met een klant is kans om indruk te maken. Stickers worden in full-color geprint op wit papier en zijn beschikbaar in allerlei vormen(rond, vierkant, ovaal, rechthoekig) en maten. Stickers kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden: bedrijven, geboortes, etiketten, …. Een sticker hoeft ook niet altijd een witte achtergrond te hebben, ook met transparante stickers, kan je een grote indruk maken. Wil je toch nog net iets meer opvallen, voorzie je stickers van een laagje folie.

Wees creatief!

Een sticker hoeft niet altijd de standaard afmetingen te hebben, opvallen kan nooit kwaad. Bij ABC-Drukkerij beschikken wij over een JWEI Digitale stansmachine, deze machine zorgt ervoor, dat je iedere vorm kan gaan uitsnijden.

Doming

Zijn de ideale stickers om extra op te vallen. Door hun speciaal 3D-effect trekken ze direct de aandacht naar zich toe. Deze stickers kunnen zowel in- als outdoor gebruikt worden en kunnen tegen een stootje. Doming-stickers zijn verkrijgbaar in het gewenste formaat en vorm.

Stickers en etiketten

Bij stickers/etiketten hoef je niet enkel te denken aan stickers met adres op, om op een enveloppe te kleven. Je kan hier veel mee doen. Je kan deze gaan gebruiken om je eigen wijn, champagne, confituur, honing, .. van een flesetiket te gaan voorzien. Je kan ook het doopsuiker van de toekomstige dochter/zoon er mee gaan opfleuren.

Stickers en etiketten op rol

Geen fan van losse of vellen stickers, ben je op zoek naar een stressvrije manier om eenvoudig stickers te kleven. Bij ABC-Drukkerij beschikken we over stickers/etiketten op rol. Deze zijn beschikbaar in verschillende maten, vormen en aantallen.

Schuiven naar boven