ABC GEBOUW

Werkkledij

Professionele uitstraling van je bedrijf

Natuurlijk wil je dat je werknemers de allerbeste prestaties neerzetten, op ieder moment en in alle weersomstandigheden. Een outfit waar ze zich comfortabel invoelen bij elke beweging is dan ook belangrijk. Bij ABC-Drukkerij beschikken we over een zeer ruim assortiment werkkledij, veiligheidskledij en werkschoenen van het merk HellyHansen. Door je werkkledij te gaan personaliseren, laat je iedereen zien, waar en wanneer je aan het werk bent en zorgt dit voor extra reclame.

Werkkledij personaliseren

Door uw werkkledij te gaan personaliseren komt uw bedrijf professioneel voor de dag. Zo kan je uw kledij gaan voorzien van je logo, slogan of gegevens. Werkkledij kan bedrukt of geborduurd worden met een uniek en op maat gemaakt ontwerp. Hierdoor zorg je ervoor dat je huisstijl en handelsmerk overal terugkomt. Zo beschik je over een duidelijke herkenbaarheid die voor klanten/toekomstige klanten of bezoekers zeer professioneel overkomt.

Meer informatie, offerte of pasmaten.

Kom en bezoek onze textielwinkel naast onze drukkerij. Hier vind je je een ruim assortiment aan werkkledij, werkschoenen en veiligheidskledij. Ons team staat klaar om u te helpen met de juiste keuze van textiel, keuze van ontwerp en offerte op te stellen.

Schuiven naar boven