ABC GEBOUW

Geboortedrukwerk

Alles voor je kleinste pagadder !

Abc-Drukkerij heeft alles in huis voor de aankondiging van je kleinste pagadder, het fine-tunen van je doopsuiker of het inkleden van je babyborrel of doopfeest. Van geboortekaartjes, enveloppen, stickers, doosjes, fotokaarten, bedankingskaarten, naamborden, ….. Kom en ontdek ons uitgebreide assortiment.

Eigen ontwerp vs ontwerp

Bij Abc-drukkerij kan je voor beide terecht. Je eigen ontwerp drukken wij met alle plezier. Ook onze eigen ontwerpers staan klaar om jouw ideeën om te zetten in daden en het kaartje van jullie dromen te maken.

Papierkeuze

Abc-Drukkerij heeft een enorm groot assortiment van papier- en afwerking keuze. Hoor je het donderen bij de woorden Multi-loft, Lessebo, Fuego, Velvet …, kom gerust langs in onze drukkerij, onze ontwerpers staan klaar om je te begeleiden met de juiste keuze van papier.

Enveloppen

Wanneer de keuze van het papier gemaakt is, kunnen we samen opzoek gaan naar een bijhorende enveloppe. Dit kan van het standaard wit kleur gaan, tot eentje met een kleur, transparant of in kalk. Ons uitgebreid assortiment beschikt voor elk formaat van kaartje

Afwerking

Geboortedrukwerk kan je op verschillende manieren gaan afwerken, een papier dat dikker is, een structuur heeft of zelfs uit meerdere lagen bestaat, bij ABC-Drukkerij ben je aan het juiste adres. Toch nog iets meer dan een gewoon standaard kaartje, al eens gedacht om de naam van het kindje in folie te plaatsen of elementen op je kaartje een extra laagje Spot-uv te geven of een speciaal gevoel bij het vastnemen te creëren met onze softtouch. Je kan het niet zot genoeg bedenken. Toch nog een tikkeltje verder gaan, dit kan met een een kleur op snee, diep- en hoogdruk of letterpress.

Doopsuiker

Het pimpen van je doopsuiker vormt voor ons geen enkel probleem. Gepersonaliseerde doosjes, stickertjes om op een flesje te kleven, stempels, naambordjes, noem maar op. Je kan het niet zot genoeg bedenken.

Schuiven naar boven