ABC GEBOUW

Spandoeken

Frontlit

is het meest gebruikte materiaal voor spandoeken zowel voor binnen als buiten gebruik, voor professionelen als particulier gebruik.

Meshdoek

is een geperforeerd materiaal dat licht en wind goed doorlaat. Ideaal wanneer je een Meshdoek wilt bedrukken voor een locatie waar het (hard) kan waaien

Blockout

Is een spandoek waarbij beide zijden van het doek bedrukt is. De bedrukking kan hetzelfde zijn of verschillend.

Een spandoek is de meest snelste en effectiefste manier om een merk, boodschap of bedrijf in de spotlight te plaatsen of kracht bij te zetten.


Afwerking

Onze spandoeken worden standaard omgezoomd en voorzien van ringen om de 30cm. Zo verstevigen wij de doeken en zorgen we voor een langere levensduur. Voor het ontwikkelen van een spandoek rekenen wij op 5 werkende dagen. Dit kan eventueel sneller, neem dan gerust telefonisch contact met ons op, dan bekijken wij of we de planning kunnen aanpassen.

Groot formaat

Hou je vooral niet in met een formaat te kiezen. Met een speciale lastechniek zetten we de grootste doeken aan elkaar.

Andere vormen:

Een spandoek hoeft niet altijd vierkant of rechthoekig te zijn, dit kan in een driehoek of cirkel zijn. Neem gerust contact met ons op, dan bekijken wij samen wat mogelijk is.

Frame

Niet enkel de spandoek nodig, geen probleem. ABC-Drukkerij kan ook de frames met koppelstukken aanleveren en plaatsen. Dit kan zowel op huizen, bestaande constructies of in de grond waarbij de doek bv. 1,5m boven het maaiveld uitkomt. Hierbij zorgen wij dat de doek 4 cm aan beide zijden korten is, dan de binnenkant frame, zo zorgen we ervoor dat de spandoek mooi kan opgespannen worden met rekkers in het frame.

Plaatsing

Wij beschikken over een professioneel team die je spandoeken/frames kan plaatsen. Dit kan zowel in de grond als op de gevel van een huis. Op een bepaalde afstand van de grond is geen probleem, wij voorzien een hoogtewerker zodat het werk veilig kan verlopen.

Rekkers

Bij ABC-Drukkerij kan je ook de rekkers verkrijgen om de spandoeken mee op te spannen.

Offerte aanvraag

Duid de juiste variant aan.
Schuiven naar boven