ABC GEBOUW

Kapvorm of stansvorm

Doormiddel van een kapvorm of stansvorm kan je je drukwerk nauwkeurig en in een specialere vorm laten afwerken. Denk maar dossiermappen, deurhangers, flyers in de vorm van hartjes, huisjes of sterren, bladwijzers, cadeaubonnen, noem maar op. Door gebruik van een kapvorm kan je voor grote aantallen direct gaan snijden en rillen.

Nieuwe kapvorm vs bestaande kapvorm

Abc-drukkerij heeft enorm groot aanbod aan kapvormen op alle soorten formaten en in alle soorten vormen. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen met jou de juiste vorm kunnen bekijken. Toch iets nieuws in gedachten, geen probleem, we ontwikkelen samen jou de gewenste kapvorm, waarna we deze laten produceren. We houden deze kapvorm ook bij, zodat je later hetzelfde drukwerk nog eens kan afwerken met dezelfde kapvorm.

JWEI

Onze nieuwe aanwinst in de afwerking is de JWEI digitale stansmachine. De JWEI combineert snijden en rillen in 1 beweging met een perfect resultaat. Voor het uitsnijden van stickers tussen vel in vlees is deze machine een droom. Je zit niet standaard vast aan rechte vormen. Ideaal voor het gebruik van kleine aantallen.

Schuiven naar boven